Wij nemen patiënten aan!

 

Zowel voor reguliere behandelingen als voor verwijzingen.

Werkwijze in onze praktijk

 

Bij Tandartsenpraktijk Acacialaan werken meerdere tandartsen. U heeft uw eigen tandarts waarbij u elke keer terugkeert. Indien u een specialistische behandeling nodig heeft, wordt u binnen de praktijk geholpen door een van onze specialisten. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en zijn wij optimaal geïnformeerd.

 

Reguliere patiënten ontvangen in de afgesproken maand een uitnodiging voor de periodieke gebitscontrole. U kunt dan contact opnemen, door te bellen (075-6211345) en bij ons tijd te reserveren op een voor u geschikt tijdstip.

 

Verwijs patiënten krijgen van de eigen tandarts een verwijsbrief mee. U krijgt dan een intake gesprek bij de specialist op het gebied van orthodontie of implantologie. Wij maken in de praktijk een duidelijke scheiding tussen reguliere patiënten en patiënten op verwijzing, Wij gaan hier uiterst secuur mee om en op deze manier houden wij een goede verstandshouding met onze groep vaste verwijzers.

 

Als tandartspraktijk dragen wij bij aan de algehele gezondheid van onze patiënten door het verlenen van kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige zorg. Dit betekend voor de patiënt: innovatieve behandelingen, conform de nieuwste ontwikkelingen, hygiënemaatstaven en preventie waarbij wij enkel gebruik maken van de beste materialen en de meest geavanceerde apparatuur.

Praktijk-Visie

 

Bij Tandartsenpraktijk Acacialaan staan onze patiënten op 1.

 

Wij zijn een goed georganiseerde praktijk met een vast team waar iedere patiënt welkom is en op maat geholpen wordt. Door het multidisciplinaire team is er sprake van kruisbestuiving en kennisuitwisseling waar de patiënt van profiteert. Met alle specialismes onder een dak staan wij garant voor kwaliteit en duurzame behandelingen. Betrokken, professioneel, laagdrempelig en innovatief zijn de kernbegrippen van Tandartsenpraktijk Acacialaan.

Wij zijn aangesloten bij:

Scroll naar top