Britt van Dijk

In 2015 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens en ook na mijn opleiding ben ik naast het werken binnen de algemene mondzorgpraktijken, werkzaam geweest binnen de geriatrische mondzorg. Hierbij verzorgde ik de monden van dementerende ouderen. Dit vond ik een zeer mooie ervaring en afwisseling binnen mijn vakgebied. Helaas hield dit na een aantal jaren op en ben ik mij volledig gaan richten op de mondzorg binnen de algemene mondzorgpraktijk.

 

Mijn passie ligt daarbij vooral bij het verhelpen van ernstige tandvleesproblemen. Het doel is voor mij om samen met de patiënt een gezonde mond te creëren en te behouden. 

 

Ik ben werkzaam in de praktijk op dinsdag en vrijdag en hoop u snel te mogen begroeten in de praktijk.

 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging Mondhygiënisten en lid van het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

 

Terug naar overzicht team

 

 

Scroll naar top