Tandarts-restauratief

De opleiding tot tandarts heb ik gevolgd aan het ACTA in Amsterdam. Tijdens de studie heb ik steeds meer interesse gekregen in de orale implantologie en dento-alveolaire chirurgie. In de toekomst zal ik hier wat meer mee willen gaan doen. Op het moment focus ik mij op de algemene tandheelkunde.
Ik vind het belangrijk om samen  met de patiënt naar een mooi en gezond gebit te werken. De patiënt duidelijk inlichten en de behandelingen zo aangenaam mogelijk laten verlopen, is hoe ik de samenwerking aan ga. Samen een passend behandelplan aan gaan staat bij mij centraal. Het sociale aspect van de tandheelkunde spreekt me daarom ook enorm aan en hoop ik een leuke band op te kunnen bouwen met de patiënten. BIG-nummer: 19923455202

Terug naar het teamoverzicht

Over ons

Op de website van Tandartsenpraktijk Acacialaan vindt u naast onze adresgegevens en openingstijden ook beknopte informatie over ons team, onze visie en over de facturering. Onder het kopje behandelingen gaan kort in op enkele behandelingen en op de verzorging van uw gebit en dat van kinderen.

Voor overige vragen kunt u ons uiteraard bellen: 
075 621 13 45

Contact gegevens

Tandartsenpraktijk Acacialaan
Acacialaan 10
1521 EL Wormerveer
Tel: 075-6211345

Openingstijden:
Ma t/m Do: 07:00 tot 16:30 uur.
Vrijdag :       07:00 tot 16:00 uur.