Britt van den Berg

Tandarts-implantoloog (NVOI erkend)

Britt van den Berg is afgestudeerd tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA) sinds 2015. Haar grootste interesses liggen binnen de chirurgische en esthetische tandheelkunde. Britt heeft een driejarige postdoctorale MSc. opleiding “Orale Implantologie en Prothetiek” te ACTA gevolgd die zij heeft afgerond in 2020. Tijdens deze specialisatie heeft zij zich verder verdiept in de digitale wereld 

van de tandheelkunde en implantologie. Britt heeft passie voor het vak en zet de wens van de patiënt centraal. BIG-nummer: 89920183302.

Alisa van den Bosch

Reguliere tandheelkunde.

De opleiding tot tandarts heb ik gevolgd aan het ACTA in Amsterdam. Tijdens de studie heb ik steeds meer interesse gekregen in de orale implantologie en dento-alveolaire chirurgie. In de toekomst zal ik hier wat meer mee willen gaan doen. Op het moment focus ik mij op de algemene tandheelkunde.
Ik vind het belangrijk om samen  met de patiënt naar een mooi en gezond gebit te werken. De patiënt duidelijk inlichten en de behandelingen zo aangenaam mogelijk laten verlopen, is hoe ik de samenwerking aan ga. Samen een passend behandelplan aan gaan staat bij mij centraal. Het sociale aspect van de tandheelkunde spreekt me daarom ook enorm aan en hoop ik een leuke band op te kunnen bouwen met de patiënten. BIG-nummer: 19923455202

Sander van der Linden

Implantoloog, tandarts voor orthodontie, slaapapneu, snurkbeugels en reguliere tandheelkunde.


Sander is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) in 2012. Sinds 2015 is hij gespecialiseerd op het gebied van
 snurken en obstructief slaapapneu syndroom (OSAS) en officieel geaccrediteerd als tandarts bij de Nederlandse vereniging voor tandheelkundige slaapgeneeskunde (NVTS), gecertificeerd voor vervaardigen van mandibulair repositie apparatuur (MRA). In 2016 studeerde hij af aan de universiteit in Münster als MSc. in Specialized Orthodontics. Hij heeft affiniteit op het gebied van orthodontie gecombineerd met minischroeven, vrijleggingen en aligners. In 2019 heeft hij de driejarige postdoctorale MSc. opleiding "Orale Implantologie en Prothetiek" aan het ATCA met succes afgerond. Zijn doel is om de werelden van de implantologie en orthodontie dichter bij elkaar te brengen en te combineren.

Rosalien Keukenmeester

Reguliere tandheelkunde

Rosalien Keukenmeester is als tandarts afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam in 2016. Hiervoor had zij al in de opleiding Mondzorgkunde afgerond en is zij werkzaam geweest als mondhygiënist. Rosalien werkt nu als algemeen practicus en kan goed overweg met kinderen en angstige patiënten. Daarnaast heeft zij affiniteit voor esthetische tandheelkunde en heeft zij als tandarts ervaring opgedaan op de afdeling kaakchirurgie. Big nr. 79921232802

Robbert Bakker

Reguliere tandheelkunde.

Big nr. 19921163002

Lennard van Hoften

Reguliere tandheelkunde

Big nr. 19921612402

Clearcorrect

Wil jij ook een stralende lach? Start dan nu met AirSmile®, de onzichtbare beugel!

Regelmatig zijn mensen ontevreden over de stand van hun tanden. Naast de bekende slotjesbeugel is er nu een beugel die uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar is.
Ideaal voor iedereen die liever een beugel uit het zicht heeft!

Lees Meer

Handige Links

Direct inschrijven!
Ons Team
Onze werkwijze
COVID Protocol
Tarieven- en prestatielijst
Sociale Media
I
nvisalign Airsmile
De Lieve Tandarts
Ivorenkruis
Alles over je gebit
Praktijkreglement
Privacy statement & Cookie verklaring
Disclaimer

Over ons

Op de website van Tandartsenpraktijk Acacialaan vindt u naast onze adresgegevens en openingstijden ook beknopte informatie over ons team, onze werkwijze en over de facturering. Onder de button Informatie gaan we in het kort op enkele behandelingen en op de verzorging van uw gebit en dat van kinderen.
Voor overige vragen kunt u ons uiteraard bellen: 075 621 13 45

Onze Kenmerken

Onze ingang is gemakkelijk te bereiken via de hoofdingang. Er is voldoende gelegenheid om in de praktijk elke ruimte met een rolstoel te betreden.


Meer weten over het keurmerk de lieve tandarts? Klik op het logo voor meer informatie. Doe mee met het onderzoek en maak kan op een Bol.com waardebon.

Contact gegevens

Tandartsenpraktijk Acacialaan
Acacialaan 10
2521 EL Wormerveer
Tel: 075-6211345

Openingstijden:
Ma t/m Do: 07:00 tot 16:30 uur.
Vrijdag :       07:00 tot 16:00 uur.