Behandelingen

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen zijn bedoeld als duurzame vervangingen voor tanden en kiezen. Ze benaderen dan ook zoveel mogelijk de oorspronkelijke vorm en functie van tanden en kiezen. Deze geïllustreerde folder geeft antwoord op vragen als: Wat is een kroon? Wat is een brug? Waarom wordt een kroon of een brug gemaakt? Wat zijn de kosten?
Klik hier voor de folder. 

Facings

Deze eveneens geïllustreerde folder geeft inzicht in de behandeling en verzorging van facings en geeft antwoord op vragen als: Wat is een facing? Hoe lang gaat een facing mee? Van welke materialen worden ze gemaakt? Hoe verloopt de behandeling?
Klik hier voor de folder. 

Implantaten

Een implantaat is een ‘kunstwortel’ die een afwezige tandwortel vervangt. Hij wordt als een schroef in de kaak aangebracht. In de folder wordt ingegaan op vragen als: Wat is een implantaat? Hoe worden implantaten toegepast? Wanneer is een behandeling met implantaten mogelijk? Hoe verloopt de behandeling?
Klik hier voor de folder. 

Wortelkanaalbehandeling 

Tanden en kiezen bestaan uit een kroon en een of meer wortels. De wortels zitten onder het tandvlees in de kaak verankerd. Door iedere wortel loopt een kanaal, het wortelkanaal. Hierin zitten zenuwvezels en kleine bloedvaten. Als dit levend weefsel ontstoken is of is geweest, voert de tandarts een wortelkanaalbehandeling uit.
Klik hier voor de folder

Bleken

Het aanbod aan middelen om tanden witter te maken is enorm. In de folder wordt ingegaan op de oorspronkelijke kleur van de tanden en de oorzaken van verkleuring. Verder wordt onder meer het bleken van binnenuit bij ‘dode tanden’ en bleken van buitenaf bij ‘levende tanden’ toegelicht.
Klik hier voor de folder.

Een gezond gebit tijdens de zwangerschap

Zwangerschap verhoogt de kans op het krijgen van gaatjes en tandvleesproblemen. Over het algemeen is dit te voorkomen door extra aandacht aan de verzorging van het gebit te besteden. Deze folder vertelt hoe aanstaande moeders hun gebit het beste kunnen verzorgen tijdens de zwangerschap. Ook wordt ingegaan op de zorg voor een goede mondgezondheid van het kind na de geboorte.
Klik hier voor de folder

Clearcorrect

Wil jij ook een stralende lach? Start dan nu met AirSmile®, de onzichtbare beugel!

Regelmatig zijn mensen ontevreden over de stand van hun tanden. Naast de bekende slotjesbeugel is er nu een beugel die uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar is.
Ideaal voor iedereen die liever een beugel uit het zicht heeft!

Lees Meer

Handige Links

Direct inschrijven!
Ons Team
Onze werkwijze
COVID Protocol
Tarieven- en prestatielijst
Sociale Media
I
nvisalign Airsmile
De Lieve Tandarts
Ivorenkruis
Alles over je gebit
Praktijkreglement
Privacy statement & Cookie verklaring
Disclaimer

Over ons

Op de website van Tandartsenpraktijk Acacialaan vindt u naast onze adresgegevens en openingstijden ook beknopte informatie over ons team, onze werkwijze en over de facturering. Onder de button Informatie gaan we in het kort op enkele behandelingen en op de verzorging van uw gebit en dat van kinderen.
Voor overige vragen kunt u ons uiteraard bellen: 075 621 13 45

Onze Kenmerken

Onze ingang is gemakkelijk te bereiken via de hoofdingang. Er is voldoende gelegenheid om in de praktijk elke ruimte met een rolstoel te betreden.


Meer weten over het keurmerk de lieve tandarts? Klik op het logo voor meer informatie. Doe mee met het onderzoek en maak kan op een Bol.com waardebon.

Contact gegevens

Tandartsenpraktijk Acacialaan
Acacialaan 10
2521 EL Wormerveer
Tel: 075-6211345

Openingstijden:
Ma t/m Do: 07:00 tot 16:30 uur.
Vrijdag :       07:00 tot 16:00 uur.