• Welkom op de website van Tandartsenpraktijk Acacialaan!

    Op de website van Tandartsenpraktijk Acacialaan vindt u naast onze adresgegevens en openingstijden ook beknopte informatie over ons team, onze werkwijze en over de facturering. Onder de button Informatie gaan we in het kort op enkele behandelingen en op de verzorging van uw gebit en dat van kinderen.Voor overige vragen kunt u ons uiteraard bellen: 075 621 13 45
  • Welkom op de website van Tandartsenpraktijk Acacialaan!

    Op de website van Tandartsenpraktijk Acacialaan vindt u naast onze adresgegevens en openingstijden ook beknopte informatie over ons team, onze werkwijze en over de facturering. Onder de button Informatie gaan we in het kort op enkele behandelingen en op de verzorging van uw gebit en dat van kinderen.Voor overige vragen kunt u ons uiteraard bellen: 075 621 13 45
  • 1
  • 2

Positief Nieuws!!

Graag sluiten wij dit jaar af met een positief bericht. Met gepaste trots kunnen wij u mededelen, dat de huidige eigenaar van Tandartsenpraktijk Acacialaan J.J.M. Burger (Jack), tandprotheticus een samenwerking is aangegaan met S.H.H. van der Linden (Sander), implantoloog en tandarts voor orthodontie en slaapapneu.

Meer informatie

Sander is reeds acht jaar werkzaam in de praktijk en heeft onlangs heeft zijn derde specialisme implantologie succesvol afgerond. Naast zijn werkzaamheden blijft Sander verbonden aan de Universiteit ACTA als docent en specialist. Hierdoor zijn wij in staat de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied toe te passen op uw tandheelkundige zorg. Door de vorming van de maatschap is een goede voortzetting van de praktijk in de toekomst gegarandeerd. Dit verzorgen wij met een compleet team, zodat u als patiënt naast de reguliere tandheelkunde ook in de praktijk terecht kunt voor orthodontie, implantologie, uitgebreid kroon en brugwerk en cosmetische tandheelkunde. Het team van tandartsen, bestaande uit Sander van der Linden, Lennard van Hoften, Rosalien Keukenmeester, Alisa van den Bosch is inmiddels versterkt met een extra implantoloog Britt van den Berg. Helaas gaat tandarts Robbert Bakker ons i.v.m. verhuizing naar Arnhem per 1 februari 2021 verlaten. Uiteraard zal Team Acacialaan ook in 2021 weer voor uw gebit de beste zorg leveren en aandacht geven. Wij wensen u een gezond 2021 toe.

Met vriendelijke groet,
Team Tandartsenpraktijk Acacialaan Jack Burger, eigenaar
Sander van der Linden, eigenaar
Ineke Kroesen, praktijkmanager

Wij blijven open!

N.a.v. de nieuwe lockdownmaatregelen vanavond:

Het ministerie van VWS heeft bevestigd aan de Mondzorgalliantie dat de mondzorg geclassificeerd wordt als zorg en niet als contactberoep.

Indien u een afspraak heeft tussen nu (lockdown) en 19 januari kan deze gewoon plaatsvinden. Uitstellen van zorg kan immers ook ernstige gevolgen hebben voor de (volks)gezondheid.

Meer informatie

 

Richtlijnen COVID

Onze praktijk volgt de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de beroepsorganisaties om verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Alle niet-spoedeisende afspraken zullen worden opgeschort tot in ieder geval 28 april 2020.

Spoedeisende zorg is zorg die redelijkerwijs niet kan worden uitgesteld en binnen 24 uur moet worden geboden.

Meer informatie

Spoeddienst

Spoedgevallen buiten onze openingsuren.
Bij spoedgevallen buiten onze openingstijden, dus ‘s avonds, ’s nachts, in de weekenden en op erkende feestdagen kunt u terecht bij de Spoeddienst, tel 020 660 27 50. Daar verwijst men u dan door naar de tandarts die op dat moment (spoed)dienst heeft.

Meer informatie

 

Ortho EHBO

Help er is iets met mijn beugel! Wat te doen? Het kan gebeuren dat er iets kapot gaat aan je beugel. Neem dan zo snel mogelijk contact op met de praktijk, wij kunnen je een afspraak geven en de beugel repareren en je van het ongemak afhelpen. Iedere dag hebben wij in onze orthodontie agenda’s tijd voor reparaties. Maar wat moet je nou doen als dit ’s avonds gebeurd of in het weekend?

Meer informatie

HELP ER IS IETS MET MIJN BEUGEL!
ORTHO EHBO
Wat te doen?

Het kan gebeuren dat er iets kapot gaat aan je beugel. Neem dan zo snel mogelijk contact op met de praktijk, wij kunnen je een afspraak geven en de beugel repareren en je van het ongemak afhelpen. Iedere dag hebben wij in onze orthodontie agenda’s tijd voor reparaties.

Maar wat moet je nou doen als dit ’s avonds gebeurd of in het weekend?

Hier onder elke tips om zelf de klachten te verminderen of zelfs verhelpen

 Tips:

KLACHT OPLOSSING
Losse spalk. Indien de losse spalk scherp is kun je er een stukje suikervrije kauwgom tegenaan doen. Indien je een clearoverlay(bitje) hebt kun je deze ook eroverheen dragen. Neem wel zo snel mogelijk contact op met de praktijk omdat er kans is dat de tanden terug lopen en we een nieuwe spalk moeten maken.
De uitneembare beugel drukt op het tandvlees. Beugel voorlopig uitlaten en contact opnemen voor een afspraak. We kunnen de beugel dan voor je aanpassen.
Er prikt een draad van de vaste beugel in de wang. Je kunt er een bolletje was op doen zodat het niet meer scherp is. Ook kun je proberen zelf het draadje te buigen. Nog steeds last? Neem dan contact op met de praktijk.
Er is een bracket (slotje) los. Als het niet erg stoort, kun je de bracket laten zitten, bel wel zo snel mogelijk naar de praktijk voor een afspraak om de bracket weer vast te laten zetten. Er is namelijk kans dat de tand terug loopt. Als het wel stoort, doe er dan een bolletje was op en neem ook contact op met de praktijk. Stop met dragen van elastieken.
Er is een soort ketting (elastiek) losgeschoten. (chain) Knip het uitstekende stukje elastiek af en bel voor een afspraak.

Er is een band om een kies los.

De haak voor de buitenboord beugel is eraf gebroken.

Als je een buitenboordbeugel eraan vast moet maken: De buitenboordbeugel niet meer dragen. Doe er evt. een beetje was op en bel zo snel mogelijk voor een afspraak.

Probeer verder niet aan de band te zitten, indien de band wel eruit komt deze bewaren. Houd er wel rekening mee dat deze binnen 2 dagen terug geplaatst moet worden. In verband met contactpunten.

LET OP! Indien de haak van de band is afgebroken moeten we waarschijnlijk een gehele nieuwe band voor je bestellen bij het laboratorium.

 

Welkom op de website van Tandartsenpraktijk Acacialaan!

Op de website van Tandartsenpraktijk Acacialaan vindt u naast onze adresgegevens en openingstijden ook beknopte informatie over ons team, onze werkwijze en over

de facturering. Onder de button Informatie gaan we in het kort op enkele behandelingen en op de verzorging van uw gebit en dat van kinderen.

Voor overige vragen kunt u ons uiteraard bellen: 075 621 13 45

Specialisaties

image

Implantologie

Implantologie het vervangen van een of meerdere tanden door tandimplantaten. Implantaten zijn kunstmatige wortels, meestal vervaardigd uit Titanium, die in Lees meer
image

Slaapapneu

Tandartspraktijk Acacialaan helpt u niet alleen met uw mondgezondheid, maar kan u bijvoorbeeld ook adviseren over de aandoening slaapapneu.Wat is Lees meer
image

Orthodontie

Wat is orthodontie? Orthodontie is een specialisme binnen de tandheelkunde, dat zich bezighoudt met de optimalisatie van de stand van Lees meer
  • 1

Inschrijven bij onze 
bij onze praktijk?

Onze praktijk heeft diverse specialisaties onder 1 dak waaronder orthodontie, implantologie, estetiche tandheelkunde, algemene tandheelkunde en slaapapneu.
Neem vrijblijvonde contact met ons op voor een gesprek als u vragen heeft.
Klik HIER om je meteen in te schrijven in onze praktijk!.
 

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

Clearcorrect

Wil jij ook een stralende lach? Start dan nu met AirSmile®, de onzichtbare beugel!

Regelmatig zijn mensen ontevreden over de stand van hun tanden. Naast de bekende slotjesbeugel is er nu een beugel die uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar is.
Ideaal voor iedereen die liever een beugel uit het zicht heeft!

Lees Meer

 

 

Handige Links

Direct inschrijven!
Ons Team
Onze werkwijze
COVID Protocol
Tarieven- en prestatielijst
Sociale Media
I
nvisalign Airsmile
De Lieve Tandarts
Ivorenkruis
Alles over je gebit
Praktijkreglement
Privacy statement & Cookie verklaring
Disclaimer

Over ons

Op de website van Tandartsenpraktijk Acacialaan vindt u naast onze adresgegevens en openingstijden ook beknopte informatie over ons team, onze werkwijze en over de facturering. Onder de button Informatie gaan we in het kort op enkele behandelingen en op de verzorging van uw gebit en dat van kinderen.
Voor overige vragen kunt u ons uiteraard bellen: 075 621 13 45

Onze Kenmerken

Onze ingang is gemakkelijk te bereiken via de hoofdingang. Er is voldoende gelegenheid om in de praktijk elke ruimte met een rolstoel te betreden.


Meer weten over het keurmerk de lieve tandarts? Klik op het logo voor meer informatie. Doe mee met het onderzoek en maak kan op een Bol.com waardebon.

Contact gegevens

Tandartsenpraktijk Acacialaan
Acacialaan 10
2521 EL Wormerveer
Tel: 075-6211345

Openingstijden:
Ma t/m Do: 07:00 tot 16:30 uur.
Vrijdag :       07:00 tot 16:00 uur.